OM OSS

Vår historia

Familjerestaurangen I Hötorgshallen sedan 1984

Hötorgshallen är en självklar plats för en fiskrestaurang. Här finns råvaran, fiskkunskapen från jordens alla hörn och gästerna som älskar god mat.

I nästan fyrtio år har vi finslipat recepten och utvecklat egna paradrätter som alla har råd med. Vi har helt enkelt låtit bli att krångla till det, till gamla och nya kunders stora glädje. Välkommen in till en familjeägd restaurang i äkta saluhallsmiljö.

Vår filosofi

God fisk tillagad med kärlek

Att tillaga god fisk är en konst i sig själv, och när det görs med kärlek är smakupplevelsen enastående. Hos Kajsas Fisk kan man uppleva just detta - fisk tillagad med omsorg och kärlek.

Vår mat tillagas med kärlek och omsorg. Vi handplockar de bästa råvarorna och tillagningen görs baserat på våra klassiska recept av våra erfarna kockar.

Skärmavbild 2023-04-26 kl. 14.26.19
84937CCD-A71E-471A-8EB8-609AF9389BD8
Skärmbild 2022-10-19 112408
IMG_7636
Vårt köksteam

Duktiga kockar

Våra kockar har en passion för att tillaga mat med kärlek och omsorg. De tar sig tid att välja ut de bästa råvarorna, förbereda dem noggrant, och sedan tillaga dem med precision och kärlek.

Sammanfattningsvis är Kajsas Fisk ett härligt ställe att besöka om man vill uppleva klassiska fiskrätter, tillagade av kockar med passion och kärlek. Gästerna kan förvänta sig att få smaka på rätter som är klassiska, läckra och fyllda med de mest fantastiska smakerna utan att köa.