En samling favoriträtter
Fantastiskt gott
Pasta med skaldjur
Med vitvinsås och kallrökt lax à la Kajsas Fisk ”Den här pastan med kallrökt lax är också en fullträff, laxens rökiga smak blir en perfekt kombination till den milda och gräddiga vitvinssåsen.
Satsa på riktigt fina räkor för extra smakupplevelse.”
Avocado och romsås
Kajsasfisk bjuder på uppfriskande smakupplevelser hela sommaren, ta ett glas vin med ett av våra avocado toasts
Kajsas Fisksoppa
I Hötorgshallen i Stockholm ligger Kajsas’s Fisk, en restaurang med anor från 30-talet. Idag driver min kära vän Clara verksamheten tillsammans med sin mamma Maria i sann stockholmsk tradition, vilket innebär att fiskrestauranger ärvs på mödernet.
Den mest berömda rätten som serveras på Kajsa’s är fisksoppan, som de serverar över 200 liter av varje dag.
Färska Smögenräkor
1/4 kilo, 2 såser, smör och bröd
(Serveras ej på måndagar)
Skaldjurstallrik
1/2 Hummer, smögenräkor, vinkokta musslor, 1 ostron, 2 såser, smör, bröd
(Serveras ej på måndagar)
Västerbottenpaj
Vår klassiska Västerbottensostpaj passar utmärkt på buffébordet till alla festligheter, oavsett tillfälle – midsommar som till påsken eller på julbordet.
Såklart är Västerbottensostpaj ett givet och älskat inslag till sensommarens kräftskivor. Låt det väl smaka!